Säkerhetsdörr lägenhet

Det finns många fördelar med att byta till säkerhetsdörr när man bor i lägenhet, det är inte bara för få en större säkerhet och för att de är brandsäkra, även om det brukar vara de främsta anledningarna. Nej, en säkerhetsdörr gör att det blir tystare i lägenheten, man hör inte allt spring i trapphuset, man slipper matoset från grannen och det fungerar som ett extra inbrottsskydd. Att bo i lägenhet och uppgradera hyres- eller bostadsrättsföreningen med säkerhetsdörrar till alla lägenheter, höjer värdet på fastigheten, ökar tryggheten hos de boende och lägenheten blir mer attraktiv.

Säkerhetsdörrar Uppsala & Stockholm

Om du bor i Stockholm eller i Uppsala med omnejd så kan vi hjälpa dig och din bostadsrättsförening med byte av lägenhetsdörrar. Vi hjälper er hela vägen från det att ni bestämt er, med beställning fram till att vi monterar säkerhetsdörrarna i alla trapphus. Vi hjälper er också att sätta upp moderna postboxar i samband med att de gamla lägenhetsdörrarna bortmonteras.
En del passar på att skaffa säkerhetsdörrar i samband att vi renoverar trapphuset, eller strax efter. När stentrappan är slipad och väggarna nymålade så blir det ett stort lyft för hela trapphuset att även byta ut äldre ytterdörrar till nya, fräscha säkerhetsdörrar. Det förändrar utseendet på hela trapphuset!

Kontakta oss genom kontaktformuläret här till höger, så kommer vi ut och tittar om du vill, och rådgör med er vad som skulle passa er och er förening bäst. Vi löser era behov utifrån er rådande situation.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.