Takläggare, Uppsala

Taken utsätts för en oerhörd mängd nederbörd varje år. Det är därför så viktigt att taken är täta. Vattenskador i bostaden är mycket kostsamma att reparera och får ofta många följdproblem som t ex mögel. Särskilt känsligt är det vid varje takgenomföring, t ex ventilation, där fukten har för vana att leta sig ner.

Inte så sällan har man snålat in en pannrad genom att dra isär pannorna, vilket får till följd att vattnet kryper upp vid varje skarv. Livslängden på pannorna är också mycket varierande. Det finns ett stort värde att anlita en seriörs takläggare.

Vi utför dessa jobb som takläggare i Uppsala:

  • Tegeltak
  • Plåttak
  • Takrenovering
  • Tätning av tak

Anders Produktion erbjuder takrenovering och tätning av tak Anders Produktion AB är en takläggare i Uppsala. Vi arbetar bl.a. med tegeltak och plåttak
Kontakta oss för en offert på ert tak.
Se referenser på jobb vi gjort här. 

Ett måleri i Uppsala som bryr som om kvalitet & miljö

För oss är kvalitet det allra viktigaste. Anders Produktion ser till att du blir nöjd med vårt ansvar, tillit och breda kunskap. Vi håller en strikt miljöpolicy och väljer alltid material och arbetsmetoder som ger minskad miljöbelastning, både för den inre och den yttre miljön när du anlitar oss som målare i Uppsala.

Anders Produktion AB är en takläggare i Uppsala

Anders produktion grundades och drivs utav Anders Westerberg som har mer än tjugo års erfarenhet av företagande i branschen. Vi verkar främst i Uppsala och stockholmsregionen. Hos oss finns både snickare, målare och murare anställda som kan hjälpa er med högsta kvalitet. Utöver detta har vi ett gediget kontaktnät med elektriker, rörmokare plåtslagare m.fl vilket gör att vi ofta tar hand om totalentreprenaden.Så behöver du en takläggare i Uppsala så fyll i formuläret till höger.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • Hidden
  • Hidden
  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.