Takläggare, Märsta

Taken utsätts för en oerhörd mängd nederbörd varje år. Det är därför så viktigt att taken är täta. Vattenskador i bostaden är mycket kostsamma att reparera och får ofta många följdproblem som t ex mögel. Särskilt känsligt är det vid varje takgenomföring, t ex ventilation, där fukten har för vana att leta sig ner.

Vi utför dessa jobb som takläggare i Märsta

  • Tegeltak
  • Plåttak
  • Takrenovering
  • Tätning av tak
Trapphusmålning med stil - BRF Mjölnaren Rådmansgatan Stockholm - Anders Produktion Byte av panel, BRF Knivstahus 2 Knivsta. Panelbyte 45 bostäder - Anders Produktion Målning av fasad, BRF Kaptenshöjden Norrtälje. Målning av 32 bostäder. - Anders produktion Byte av tak, BRF Lövängen Ekerö. Byte av tak på 50 bostäder - Anders Produktion Omfärgning av puts, BRF Killingen Sveavägen 120 Stockholm - Anders Produktion Målning av fönster, BRF Örjansgården Frodegatan Uppsala. 30 lgh - Anders Produktion

Kontakta oss för en offert på ert tak. Se referenser på jobb vi gjort här.

Anders Produktion AB

Anders produktion grundades och drivs utav Anders Westerberg som har mer än tjugo års erfarenhet av företagande i branschen. Vi verkar främst i Uppsala och Stockholmsregionen. Hos oss finns både snickare, målare och murare anställda som kan hjälpa er med högsta kvalitet. Utöver detta har vi ett gediget kontaktnät med elektriker, rörmokare plåtslagare m.fl vilket gör att vi ofta tar hand om totalentreprenaden. Kontakta oss om du behöver en takläggare i Märsta.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • Hidden
  • Hidden
  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.