Montera snörasskydd

Snöras kan orsaka stora skador och det kan vara en fara för de som passerar under. Se till att be oss om råd om du känner osäkerhet och behöver hjälp. Styrelsen i en förening har ett visst ansvar för taksäkerheten, har du koll på vad ansvaret innebär? Vi kan montera snörasskydd på taken i din bostadsrättsförening eller fastigheten du ansvarar för. Ett snö- och takrasskydd är en enkel försäkring som hjälper till att motverka snöras och eventuella skador.

Snörasskydd Uppsala

Bor du i Uppsala med omnejd och ansvarar för en fastighet eller bostadsrättsförening? Kontakta oss så kan vi komma ut till er på ett kostnadsfritt besök där vi ser över de byggnader det gäller och som behöver öka taksäkerheten. Utifrån vårt besök och ert behov tar vi fram en lösning som passar er fastighet. Vi har lång erfarenhet av olika lösningar mot snöras och för en högre säkerhet för taken runtom i Uppsala.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.