Plåttak

Plåttak ger ett väldigt bra skydd till ett tak men även de behöver bytas ut vartefter. Enklare tak på typ förråd och garage har ofta trp-plåt, profilerad plåt.

Vi kan generellt beställa hela längder så att plåten inte behöver skarvas. Villor har ofta ”tegeltaks”- liknande struktur och kallas för plegel. Dessa går också vanligtvis att beställa i anpassade längder.

Sen har vi då det riktigt klassiska och vackra plåttaket med bandad plåt. Detta är ofta föreskrivet på äldre hus i stadsmiljö.

Vilket tak som än är på ett hus är det som vanligt underarbetet som är det allra viktigaste. Det är nämligen pappen som är under plåten som är själva ”tätskiktet”. Under all plåt bildas kondens så därför är en kraftig och åldersbeständig papp av allra högsta vikt. Vi använder kvalitetspapp från Icopal, som är den enda som idag ger 30 års garanti.

Vårt samarbete med erfarna plåtslagare, borgar för allra bästa resultat efter vårt noggranna underarbete. Ett tätt tak i många år framåt.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.