Tak

Taket på din fastighet får stå ut med mycket i det nordiska vädret vi har. Det är både regn, snö, hagel samt vind som sliter på ditt tak. Nederbörd och fukt är duktiga på att leta sig in i små utrymmen om taket inte är tätt och lagt på rätt sätt. Det kan skada andra delar av huset. Om det blir vattenskador t ex kan det bli kostsamma följder som tar tid att åtgärda. Så, att ha ett tätt tak är väldigt viktigt.

Byte av tak, BRF Lövängen Ekerö. Byte av tak på 50 bostäder - Anders Produktion

Erfarna takläggare som kan de olika teknikerna

Vi utför takarbeten och renoveringar på olika slags tak. Vi har erfarenhet av t ex både plåt-, tegel- och papptak. De olika materialen kräver olika tekniker för att det ska läggas rätt från början och undvika läckage. Vi har lång erfarenhet och duktiga takläggare som kan dessa tekniker och kan garantera att jobbet blir gjort ordentligt. Klicka för att läsa mer om tegeltak och plåttak.

Vi kan hjälpa er med rätt lösning för era behov när det gäller taksäkerhet. - Anders Produktion

Säkerhet och skydd på taket

Taksäkerheten är viktig för takläggare och andra som ska arbeta på taket, och för de som promenerar på gatan nedanför. Snöras kan vara en stor fara för de som går under taket. Eftersom det är fastighetsägaren eller styrelsen i bostadsrättsföreningen som är ansvarig för att reglerna följs är det viktigt att känna till hur man kan motverka eventuella snöras och de skador som raset kan orsaka. Läs mer här om hur du kan investera i taksäkerhet.

Vi kan hjälpa er med rätt lösning för era behov när det gäller taksäkerhet. - Anders Produktion

Solceller

Vi har blivit allt mer medvetna om vår miljöpåverkan och inte minst om de stundande elpriserna denna vinter. Elkonsumtionen ökar samtidigt som priserna stiger och vi söker då efter fler sätt att utvinna grön energi på. Flera fastighetsägare väljer därför att montera solceller på sina tak. Vi har goda kontakter hos flera solcellsleverantörer och kan ge din förening en offert på priset för montering av solceller och den förväntade elproduktionen.

Vi arbetar med montering av värmekablar för att förhindra farliga istappar och frostskador på hängrännor och stuprör. - Anders Produktion

Fot- och hängrännor

Fotrännan eller gesimsrännan är viktig att se över med jämna mellanrum. Ibland kan en fogning och målning göra stor nytta. Om den är för gammal och dålig är det dags att byta. En stark och tät papp under fotrännan är av största vikt då kondens och annan fukt annars går ner i huset. Många gånger skadas fotrännan vid snöskottning och då måste rännan bytas ut eller lagas.
Kontakta oss så återkommer vi med ett förslag och skickar en offert med kostnad, eller börja med att läsa om fotrännor och hängrännor.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • Hidden
  • Hidden
  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.