Putsfasad

Det finns flera olika putsmaterial med olika karaktärer och utseende och det finns mycket att tänka på när man ska putsa om sitt hus. Vi på Anders Produktion har över 20 års erfarenhet i byggbranschen och har stor kunskap om fasadputs. Om du anlitar oss så gör vi ett gediget, noggrant arbete för att du som kund ska bli nöjd. Vi kan alla tekniker och vi vet vad man ska tänka på för att få ett fint resultat som håller länge.

Vi utför även olika underhåll och arbeten på träfasad!

Måla putsfasader

Putsfasaden behöver sitt regelbundna underhåll. Främst för att klara av påfrestningarna från väder och vind, men också för att se snygg ut. Om färgen bryts ner så finns risken att putsen vittrar sönder så det är viktigt att inte vänta för länge. Vi hjälper dig gärna med omfärgning av puts.

Reparation av putsskador

Att laga sprickor i putsfasaden kräver en viss kunskap och teknik för att det ska bli gjort på rätt sätt. Ju längre man väntar desto värre kan skadan i putsen bli. När man väl renoverat putsfasaden så håller den oftast många år. Vi på Anders Produktion är duktiga på att reparera putsfasad.

Byte av putsfasad

Det är dags att knacka ner en putsfasad när den har några år på nacken. När sprickbildningar och s.k. bomputs uppstår på stora ytor är det bäst i att knacka ner hela putsytan och bygga upp en ny puts från grunden. Här kan du läsa mer om våra fasadbyten.

En ren fasad håller längre!

Det finns tyvärr ett ökat behov av fasadtvätt pga. försurning i luften och våra fuktiga somrar samt milda vintrar. Även mögel-sanering har ökat de senaste åren. Vi förstår hur viktigt det är med fasadtvätt och gör alltid ett grundligt arbete när vi rengör husfasader.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.