Måleri, Uppsala

Letar du ett måleri i Uppsala? Kontakta oss på Anders Produktion för en offert. Vi har lång erfarenhet av målerijobb i Uppsala.

Välkommen till Anders Produktion, vi sätter färg på din tillvaro. Vi är ett Uppsalabaserat måleri med lång erfarenhet av branschen. Vi kan med gott samvete säga att vi kan det vi gör och att vi gör det väldigt bra, därför är vi det ända måleri du behöver kontakta för jobbet i Uppsala

Som ett professionellt måleri är våra nyckelord kvalitet, effektivitet och nöjda kunder. För oss är kvalitet viktigast och vår prioritet är att du ska bli nöjd, först då är vi nöjda.

Målning av fönster, BRF Örjansgården Frodegatan Uppsala. 30 lgh - Anders Produktion

Måleri i Uppsala

Som ditt måleri i Uppsala med omnejd utför vi de flesta målningsarbeten. Vi vänder oss främst till byggföretag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Några av de tjänster vi som måleri utför inkluderar snickerimålning, tapetsering, trapphusmålning, fasadmålning, plåtmålning och fönsterrenovering. Vi utlovar inte bara högsta kvalitet på alla utförda jobb, vi är också måna om att ha jobbet klart i utsatt tid. Läs mer av om våra referensobjekt här.

Trapphusmålning med stil - BRF Mjölnaren Rådmansgatan Stockholm - Anders Produktion Byte av panel, BRF Knivstahus 2 Knivsta. Panelbyte 45 bostäder - Anders Produktion Målning av fasad, BRF Kaptenshöjden Norrtälje. Målning av 32 bostäder. - Anders produktion Byte av tak, BRF Lövängen Ekerö. Byte av tak på 50 bostäder - Anders Produktion Omfärgning av puts, BRF Killingen Sveavägen 120 Stockholm - Anders Produktion Målning av fönster, BRF Örjansgården Frodegatan Uppsala. 30 lgh - Anders Produktion

Anders Produktion AB

Anders Produktion grundades och drivs utav Anders Westerberg som har mer än tjugo års erfarenhet av företagande i branschen.

Vi verkar främst i Uppsala och stockholmsregionen. Hos oss finns både snickare, målare och murare anställda som kan göra er fasadputsning med högsta kvalitet.
Utöver detta har vi ett gediget kontaktnät med elektriker, rörmokare plåtslagare m.fl vilket gör att vi ofta tar hand om totalentreprenaden.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • Hidden
  • Hidden
  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.