Måleri, Upplands Väsby

Letar du ett måleri i Upplands Väsby? Kontakta oss på Anders Produktion för en offert. Vi har lång erfarenhet av målerijobb i Upplands Väsby

Välkommen till Anders Produktion, vi sätter färg på din tillvaro. Vi är ett Uppsalabaserat måleri med lång erfarenhet av branschen. Vi kan med gott samvete säga att vi kan det vi gör och att vi gör det väldigt bra, därför är vi det ända måleri du behöver kontakta för jobbet i Upplands Väsby

Som ett professionellt måleri är våra nyckelord kvalitet, effektivitet och nöjda kunder. För oss är kvalitet viktigast och vår prioritet är att du ska bli nöjd, först då är vi nöjda.

Alltid högsta kvalitet på alla tjänster!

Som ditt måleri i Upplands Väsby med omnejd utför vi de flesta målningsarbeten. Vi vänder oss främst till byggföretag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Några av de tjänster vi som måleri utför inkluderar snickerimålning, tapetsering, trapphusmålning, fasadmålning, plåtmålning och fönsterrenovering. Vi utlovar inte bara högsta kvalitet på alla utförda jobb, vi är också måna om att ha jobbet klart i utsatt tid. Läs mer av om våra referensobjekt här.

Anders Produktion arbetar med bl.a. målning av fönster och fönsterrenovering

Anders Produktion AB

Anders Produktion grundades och drivs utav Anders Westerberg som har mer än tjugo års erfarenhet av företagande i branschen. Vi verkar främst i Uppsala och stockholmsregionen. Hos oss finns både snickare, målare och murare anställda som kan göra er fasadputsning med högsta kvalitet. Utöver detta har vi ett gediget kontaktnät med elektriker, rörmokare plåtslagare m.fl vilket gör att vi ofta tar hand om totalentreprenaden.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • Hidden
  • Hidden
  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.