Fönsterbyte, Uppsala

När fönstret har tjänat ut sin tid eller energivärdena är allt för dåliga är det dags att byta ut fönstren. Vi arbetar med de främsta fönstertillverkarna och genomför byten av fönster. Stilen och profilen på fönstren går att anpassa såväl som utformningen, med eller utan spröjs, vridfönster, sidohängda fönster, fasta fönster osv.

Sedan beslutar man vilket energivärden man vill uppnå. Ungefär 35 % av värmen i ett hus försvinner ut genom gamla fönster, så här finns mycket energi att spara. Olika glaskassetter ger olika värden. De nya fönstren hindrar även att solljuset värmer upp bostaden för mycket under sommardagarna. Därefter kommer beslagen och behovet av ventiler att diskuteras, tills vi nått fram till bästa lösningen för just er fastighet. Eftersom vi gjort mer än 1500 fönsterbyten i Uppsala går arbetet förhållandevis fort.

När fönsterbytet väl är på plats och blivit injusterade återstår bara listning och finjustering i bostaden.

Ring oss så kommer vi gärna och tittar på ett fönsterbyte i Uppsala på er fastighet.

Anders Produktion utför fönsterbyte på fastigheter i Uppsala och Stockholmsområdet

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • Hidden
  • Hidden
  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.