Att ta hand om sina fönster

Fönstren är husets ögon och en väldigt viktig del av huset. Att välja fönster till ett hus, en bostadsrättsförening eller en större byggnad kan påverka utseendet av huset och ljusinsläppet inomhus. Det är viktigt att ta hand om sina fönster. Gör du det på rätt sätt kommer de att hålla längre. Om du har funderingar är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna med olika slags underhåll. Vi hjälper till om du behöver byta ut, måla eller renovera dina fönster.

Underhåll påverkar livslängden

Det är viktigt att inte vänta för länge med målning av fönster, för att bevara fönstrens livslängd.
Fönster utsätts för stor påfrestning i form av sol, regn och kondens. Det bör därför vara en självklar del av det återkommande underhållet av en fastighet att måla om dem. Läs mer om målning av fönster.

Hur mår dina fönster?

Är det dags att renovera fönstren? I så fall kan vi hjälpa dig. Kontakta oss så bjuder vi på en kostnadsfri besiktning och hjälper er med en plan utifrån era behov. Om dina fönster behöver en renovering så tar vi med oss den yttre delen av fönsterbågen till verkstaden. Där börjar vi med att ta bort allt kitt och slipar ner hela bågen till trärent. Ett gediget grundjobb är viktigt för att dina fönster ska hålla länge. Vi ser till att det blir gjort grundligt och noggrant. Läs mer och inspireras av fönsterrenovering!

Är det dags för att byta ut dina fönster?

När du märker att energivärdena är alltför dåliga kan det vara dags att byta ut fönstren. Eller om de helt enkelt har tjänat ut sin tid. Vi arbetar med de främsta tillverkarna och vi utför byten i både större bostadsrättsföreningar, fastigheter och hus. Stilen och profilen på fönstren går att anpassa såväl som utformningen, med eller utan spröjs, vridfönster, sidohängda fönster, takfönster, fasta fönster osv. Klicka för att läsa mer om hur vi tänker när det gäller fönsterbyte.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.