Fasadputsning, Uppsala

Fasaden behöver sitt underhåll. Både för att den skall se bra ut, men ännu mera för att klara av påfrestningarna från väder och vind.
När den gamla färgen är nedbruten då börjar putsen att vittra sönder och då kan det bli kostsamt. Om ni behöver Fasadputsning i Uppsala så kontakta oss för offert och besök.

Varför underhålla en putsad fasad ?

En putsfasad utsätts för stor påfrestning från vårt klimat. Den besvärligaste tiden är när väderleken är fuktig och pendlar upp och ner runt noll grader. Putsfasaden suger in fukt från nederbörd och hög luftfuktighet. På natten sjunker temperaturen under noll och en ”frostsprängning” uppstår när fukten i fasaden fryser och på så vis skapar sprickor, skador och försvagningar i putsskicket. Vi på Anders Produktion har utfört många fasadputsningar i Uppsala och visar gärna referenser.

Läs mer av om våra referensobjekt här.

Trapphusmålning med stil - BRF Mjölnaren Rådmansgatan Stockholm - Anders Produktion Byte av panel, BRF Knivstahus 2 Knivsta. Panelbyte 45 bostäder - Anders Produktion Målning av fasad, BRF Kaptenshöjden Norrtälje. Målning av 32 bostäder. - Anders produktion Byte av tak, BRF Lövängen Ekerö. Byte av tak på 50 bostäder - Anders Produktion Omfärgning av puts, BRF Killingen Sveavägen 120 Stockholm - Anders Produktion Målning av fönster, BRF Örjansgården Frodegatan Uppsala. 30 lgh - Anders Produktion

Anders Produktion AB

Anders produktion grundades och drivs utav Anders Westerberg som har mer än tjugo års erfarenhet av företagande i branschen. Vi verkar främst i Uppsala och stockholmsregionen. Hos oss finns både snickare, målare och murare anställda som kan göra er fasadputsning med högsta kvalitet. Utöver detta har vi ett gediget kontaktnät med elektriker, rörmokare plåtslagare m.fl vilket gör att vi ofta tar hand om totalentreprenaden.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • Hidden
  • Hidden
  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.