Ett välkomnande trapphus

Visst är det trevligt att komma in i en fräsch entré? Man blir uppiggad och känner sig välkommen! Många personer passerar in och ut flera gånger per dag, så naturligtvis utsätts trappuppgången för ett stort slitage och behöver målas om med jämna mellanrum. Vi på Anders Produktion har gjort åtskilliga trapprenoveringar. Vi utför jobbet professionellt och noga för att nå bästa resultat och hållbarhet. När det gäller trapphus så gäller det även många gånger att nå en varm och välkomnande känsla. Eftersom vi har över 20 års erfarenhet av branschen så ger vi gärna råd och tips på vilken lösning som skulle kunna passa just er entré.

Behöver trapphuset ny färg?

Vi vet hur mycket ett trapphus slits och kan med hjälp av ommålning fräscha upp väggarna så att de håller sig snygga under lång tid framöver. Vi utför måleriarbeten i både nya och äldre entréer i olika stilar från olika tidsperioder.
Klicka för att inspireras av några av våra tidigare ommålningar av trapphus.

En fräsch och snygg trappa

En trappa ska hålla under lång period, men vi drar in smuts, salt och snö under våra skor och då utsätts den för stort slitage. Speciellt om det är ett trapphus i en bostadsrättsförening där många personer går dagligen upp och ner för trapporna. Vi hjälper er med slipning och behandling av stengolv och stentrappor, så att de ser snygga ut och håller för ytterligare decennier av slitage.
Läs mer om slipning av stentrappor.

Restaurering av Stucco Lustro

Mer information kommer inom kort.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.