Träfasad

Många hus i Sverige har träfasad, då det oftast är det billigaste alternativet, men de kräver också mest underhåll. Din husfasad får stå ut med mycket i det skandinaviska klimatet och våra fyra årstider. Vi på Anders Produktion vet hur man ska ta hand om fasader av trä. Vi vet hur man ska underhålla dem och få dem att klara av vårt klimat. Låt oss hjälpa dig!

Vi utför också arbeten på putsfasad!

Målning av träfasad

På olika sätt utsätts fasaden för slitage under åren och det yttersta skiktet med färg bryts ner. Därför behöver ommålning göras regelbundet, annars riskerar man att träet angrips av röta, mögel eller alger. Speciellt på skuggsidan där solen inte når, eller om fasaden står nära ett buskage. Vi hjälper dig att rengöra, ta hand om och måla din träfasad. Här kan du se hur vi går tillväga vid ommålning av hus.

Underhåll av husfasader

Eftersom vi har fördelen att ha målare och snickare under samma tak, kan vi ge en helhet när vi utför olika arbeten med träfasader. T ex så kan snickare och målare tillsammans jobba med byte av panel då både målning och snickeri är viktiga delar i arbetet. De synkar så att jobbet utförs på bästa sätt med både effektivitet och noggrannhet som nyckelingredienser. Anders Produktion ser på det här viset till att du får du en enda entreprenör att samarbeta med under hela projektet – det ökar smidigheten och det förbättrar den totala kvalitén.

Skydda tak och träfasad med vindskivor

Vindskivor är det skydd som sätts på sidan av taket för att skydda mot vind, regn och snö. Vindskivorna utsätts för påfrestande väder året om, och därför är det viktigt att byta ut dessa regelbundet. Vi är experter på detta, läs om vad vi tänker på när vi hjälper dig att byta vindskivor.

Kontakta oss

Tel: 018-10 10 10
info@andersproduktion.se

  • De uppgifter du lämnar till Anders Produktion, när du till exempel fyller i detta kontaktformulär, behöver vi för att kunna genomföra och administrera ditt eller dina önskemål. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.